BMI May11: Jualan SUV berganda: Perodua rekod lagi: Proton v Honda: Kawasaki beli saham Modenas

23 thoughts on “BMI May11: Jualan SUV berganda: Perodua rekod lagi: Proton v Honda: Kawasaki beli saham Modenas

  1. Pada aku x70 paling padu..sumbat rim besar sikit dh mcm range rover sport SUV
    Berbaloi dgn harga..

  2. Patut la huru hara jadinya Nissan Renault Mitsubishi.. Dia tiru pm zimbabwe makan duit company macam duit negara macam duit mak bapak dia..

  3. Harga arus boleh la.x 70 mahal sangat ..X50 bila nak keluar .nak beli kereta terbang mana la aku mampu..aku harap nanti ada la grab terbang

  4. proton kuat makan minyak , x70 punya sparepart susah sangat nak dapat. tak bebaloi untuk beli.

  5. Tapi aku tgk x70 lg banyak menjalar atas jalan banding aruz.. Korang beli aruz lepas tu simpan dalam rumah ke hape?

  6. kehebatan "Hi Proton" tidak dapat tandingi kuasa "Aruz",faktor biasa kita dengar sebelum Geely mengambil alih proton adalah harga kereta proton lebih murah daripada perodua

  7. Bang maaf ya, berita and suntingan semua OK cuma banyak sangat typo error.. Kena improve tang tu sbb channel ni semakin popular

  8. Abg, kat malaysia ni takde k data jualan kenderaan by model mcm yg terdapat di indonesia & china? Yg selalu ditunjukkan sekarang hanyalah data jualan kenderaan mengikut jenama kenderaan dan bukannya model. Sekurang-kurangnya boleh la rakyat tahu model apa yg paling laris dlm pasaran kini…
    Skarang ni cuma boleh main agak je model² terlaris ni
    1.myvi
    2.axia
    3.bezza
    4.aruz
    5.saga
    6.x70
    7.mungkin city
    8.mungkin persona
    9.mungkin hrv
    10.mungkin vios atau jazz 😂😂😂

  9. Eloklah la kawasaki bergabung dgn modenas,harap keluar model yang design mengikut citarasa pengguna..Trend skrg moto cafe racer tengah naik..harap modenas mengikuti mengeluarkan moto seperti syarikat moto CMC dan GPX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *