WAT IS MIJN BMI? – Q&A ࿎ Forever Jadehi, in deze video ga ik weer wat algemene vraagjes die door jullie gesteld zijn beantwoorden!

ABONNEER OP MIJN KANAAL:

SOCIAL MEDIA:
Facebook:
Instagram:
Musical.ly: foreverxjade
email: [email protected]

POSTADRES
Talpa Social
t.a.v. (naam influencer)
Rietlandpark 333
1019 DW Amsterdam

FILMEN:
camera: Canon EOS 750D
vlogcamera: Sony A5100
editing: Final cut pro

VRAGEN:
-hoe oud ben je? 14 jaar!
-sinds wanneer bestaat mijn kanaal, Forever Jade? 22 mei 2016
-hoe vaak upload je in de week? 2x Zaterdag 11:00, Woensdag 16:00

FOREVER JADE:
Hi ik ben Jade en vind het leuk om tegen een camera te praten. Ik vind het leuk om video’s te maken over beauty, lifestyle en fashion. Vind je mijn kanaal leuk? vergeet dan niet te abonneren! laat een reactie achter onder mijn video’s, als je die leuk vind, want ik lees alle reacties en probeer zo vaak mogelijk te reageren.
xo Jade

source: https://dragonquest-10.com/

Xem thêm các bài viết về Sức Khỏe: https://dragonquest-10.com/category/suc-khoe/

37 thoughts on “WAT IS MIJN BMI? – Q&A ࿎ Forever Jade

  1. Sorry guys, ik hoor sinds de vorige video al dat er iets mis is met het geluid, maar ik weet niet wat het is… ik kan er helaas bij deze video nog even niks aan doen. Als je zonder oortjes luistert is er niks aan de hand, maar met oortjes wel.. super vreemd. Ik snap echt niet waar dit opeens vandaan komt. Ik ga achteraan maar voor deze video even mijn excuses 💙

  2. ik heb het ook echt moeilijk met iets aankopen ahhahhhhhhahahahhahahahahaha maar ik ben vandaag klaar met de examens wie er nog examens heeft succes ly all

  3. normaal hou ik van je video's en kijk ik ze helemaal af, maar omdat het geluid enorm is bij het ene oor, en het andere niet, heb ik hem niet afgekeken. het ligt niet aan youtube, want ik heb het getest ook bij andere video's random van youtube waar niets mee aan de hand was, (je vorige video had ook dit probleem) maar ik denk persoonlijk dat het ligt aan je microfoon, geen haat wel een tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *